28 Eylül 2012 Cuma

GÜVENLİ ve GARANTİLİ ALIŞVERİŞ

GÜVENLİ ve GARANTİLİ ALIŞVERİŞ 


Markalisa.com kullandığı güvenlik yazılımları sayesinde müşterilerine maximum güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Kredi Kartı bilgileriniz hiçbir şekilde markalisa veri tabanına kayıt edilmemektedir bu nedenle her alışverişiniz de kart bilgilerinizi tekrar girmeniz istenmektedir.

Markalisa.com da bulunan SSL sertifikası sayesinde bilgileriniz şifrelenmekte ve müşterilerimize güvenli alışveriş imkanı sunulmaktadır. İlgili banka tarafından sistemimize kurulan 3D Security sayesinde tüm işlemleriniz bankanız ile sizin aranızda yapılmaktadır. Müşterilerimiz, alışveriş sırasında ilgili bankanın ödeme sayfasına yönlendirilmekte ve yine ilgili bankanın sistemini kullanarak işlemlerini yapmakta ve cep telefonuna gelen şifreyi sisteme girerek alışverişlerini onaylamaktadır. Size gönderilen şifrenin sisteme girilmemesi durumunda ödeme gerçekleşmemektedir.


Sanal mağazamızda ki tüm ürünler Markalisa güvencesinde olup %100 orjinaldir. Garanti belgesi veya sertifikası distribütör firma tarafından kaşelenmiş olarak, anlaşmalı kargo firmamız vasıtasıyla sizlere teslim edilecektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yandex.Metrica