28 Eylül 2012 Cuma

GÜVENLİ ve GARANTİLİ ALIŞVERİŞ

GÜVENLİ ve GARANTİLİ ALIŞVERİŞ 


Markalisa.com kullandığı güvenlik yazılımları sayesinde müşterilerine maximum güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Kredi Kartı bilgileriniz hiçbir şekilde markalisa veri tabanına kayıt edilmemektedir bu nedenle her alışverişiniz de kart bilgilerinizi tekrar girmeniz istenmektedir.

Markalisa.com da bulunan SSL sertifikası sayesinde bilgileriniz şifrelenmekte ve müşterilerimize güvenli alışveriş imkanı sunulmaktadır. İlgili banka tarafından sistemimize kurulan 3D Security sayesinde tüm işlemleriniz bankanız ile sizin aranızda yapılmaktadır. Müşterilerimiz, alışveriş sırasında ilgili bankanın ödeme sayfasına yönlendirilmekte ve yine ilgili bankanın sistemini kullanarak işlemlerini yapmakta ve cep telefonuna gelen şifreyi sisteme girerek alışverişlerini onaylamaktadır. Size gönderilen şifrenin sisteme girilmemesi durumunda ödeme gerçekleşmemektedir.


Sanal mağazamızda ki tüm ürünler Markalisa güvencesinde olup %100 orjinaldir. Garanti belgesi veya sertifikası distribütör firma tarafından kaşelenmiş olarak, anlaşmalı kargo firmamız vasıtasıyla sizlere teslim edilecektir.

Gucci Guilty Pour Homme Erkek Parfümü

Gucci Guilty Pour Homme Erkek Parfümü


Ne istediğini bilen erkekler için tasarlanmış Gucci Guilty, heyecan, cazibe, şehvet ve güçlü bir karışımıdır.
Lezzetli limon açılışı, serin lavanta ve baharatlı pembe biber ile duyuları harekete geçirir. Kalp notları şehvetli ve kışkırtıcı bir köprü oluşturarak, koku lavanta ve kakule ile temiz tazelik ile güçlendirir.




Gucci Guilty

Gucci Guilty Pour Homme, paçuli damgasına odaklanır ve sedir, sandal ağacı karıştıkça, kışkırtıcı kehribar kokusu baskındır.Üst Nota: İtalyan Mandalinası ve limonu, Orta Nota: Lavanta, kakule, Alt Nota: Paçuli, sandal ağacı, sedir ağacı. Genel etkisi, genç, şık ve Gucci özünü koruyan seksi, cesur ve tavizsiz bir parfüm.

20 Eylül 2012 Perşembe

Lancome Hypnose Bayan Parfüm

Baştan çıkarıcı ve oldukça hipnotize edici bir cazibeye sahip, büyüleyici, gizemli kendine çeken neşeli bir kadın.bir kadın. Dişiliğin gizeminin ve büyüsünün açığa vurulması. Çekici bir enerjinin cazibesi.

Lancome Hypnose Parfüm gizemli ve çekici bir koku olup, odunsu oryantal bir uyuma dayanır. Hypnôse Eau de parfum çok zarif ve iddialı bir kokudur. Bir kadının ipnotize edici kokusu olup, sevdiği erkeği baştan çıkarmak için cazibesini kullanır.

Lancome Hypnose


Lancome Hypnose www.markalisa.com'da

4 Eylül 2012 Salı

Tommy Hilfiger TH1780931 Bayan Kol Saati










Cinsiyet : Bayan
Kasa Şekli : Yuvarlak
Kasa Renk : Çelik
Kronometre : Yok
Takvim : Var
Su Geçirmezlik : 5 ATM
Kadran Renk : Beyaz
Kadran Taşı : Yok
Makine Özellik : Analog
Kayış Kordon Özellik : Deri
Kayış Kordon Renk : Beyaz
Kasa Kalınlığı : 39x12mm
Ağırlık : 62






Yandex.Metrica